Buka ménu utama
Heckert GNU white.svg
Diidinnan keur ngopi, nyebarkeun jeung/atawa ngarobah dokumén ieu luyu jeung sarat-sarat Lisensi Dokumentasi Bebas GNU, Vérsi 1.2 atawa leuwih anyar nu diterbitkeun ku Free Software Foundation; tanpa Bagian Invarian, tanpa Téks Jilid Hareup, jeung tanpa Téks Jilid Tukang
Kudu luyu jeung katangtuan dina bagian panyangkalan.