Buka ménu utama
[[File:|300px|{{{tulisan2}}}|link=File:]]
{{{tulisan1}}}
Sumber: [[:commons:File:{{{gambar}}}|Wikimedia Commons]] | Gambar petingan lianna...

Cara maké

{{GP3
|panorama = y
|vertikal = n
|gambar = Mainz Theodor-Heuss-Bruecke blaue Stunde Panorama.jpg
|tulisan1 = [[Sasak Theodor Heuss]] ngahubungkeun Wiesbaden jeung Mainz meuntasan Walungan Rhine, Jérman.
|tulisan2 = Sasak Theodor Heuss ngahubungkeun Wiesbaden jeung Mainz meuntasan Walungan Rhine, Jérman.
}}

Ngahasilkeun:

Sasak Theodor Heuss ngahubungkeun Wiesbaden jeung Mainz meuntasan Walungan Rhine, Jérman.
Sasak Theodor Heuss ngahubungkeun Wiesbaden jeung Mainz meuntasan Walungan Rhine, Jérman.
Sumber: Wikimedia Commons | Gambar petingan lianna...