Citakan:Gambar petingan/30 2020

Gambar PetinganÉdit

Warsawa baheula

Bernardo Bellotto - View of Warsaw from the Royal Castle - Google Art Project.jpg

Pamandangan Warsawa ditempo ti téras Istana Karajaan. Lukisan minyak saluhureun kanvas taun 1773 karya juru lukis Italia Bernardo Bellotto (1722-1780). Kiwari jadi koléksi Muséum Nasional Warsawa.