Citakan:Gambar petingan/31 2020

Gambar PetinganÉdit

Parawat

Covid-19 San Salvatore 09.jpg

Saurang parawat kacapéan sabada gawé teu reureuh salila 12 jam di Rumah Sakit San Salvatore di Pesaro, Italia, hiji kota nu pangeusina loba nu katarajang ku COVID-19. Photo ieu dicokot tanggal 19 Maret 2020.