Citakan:Gambar petingan/35 2020

Gambar PetinganÉdit

San Fransisco Wanci Karantina

Memorial Day 2020 - San Francisco Under Quarantine (49935629483).jpg

Sarangkéyan kalang bodas nu diaméterna 3m, jarak antara kalangna 2,4 m, dijieun di Taman Mission Dolores di San Fransisco dina raraga ngawawarkeun jaga jarak sosial, poto dicokot tanggal 25 Mei 2020 nalika Poé Pangéling-éling di Amérika.