Gambar PetinganÉdit

Imah Paninggaran

Jagerswoning Rijksmuseum SK-A-1157.jpeg

Lukisan Imah Paninggaran (Walanda: Jagerswoning; Inggris: the Hunter's Home) dijieun taun 1826 ku tukang lukis Bélgia Henry Voordecker (1779-1861). Lukisan minyak saluhureun papan, kiwari jadi koléksi Rijksmuseum (Muséum Nasional) Amsterdam, Walanda.