Citakan:Gambar petingan/42 2020

Gambar PetinganÉdit

Silek Lanyah

Silek Lanyah 12 Januari 2020.jpg




Silek lanyah kasenian béladiri ti Minangkabau, pernahna ti Kubu Gadang, Padang Panjang. Gerakanna persis wé silat ngan ari silek lanyah mah biasa dipintonkeun di sérang atawa saluhureun taneuh leutak.