Citakan:Poé ieu dina sajarah

1923 - Surat panungtung Haji Hasan Mustapa keur Snouck HurgronjeÉdit

Poé ieu dina sajarah

1173 - Munara Pisa diwangun.
1924 - Jamboré Dunya Pramuka ka-2 diayakeun di Ermelunden, Dénmark.
1945 - Nagasaki dibom-atum ku Amérika.
1965 - Singapur merdéka ti Malaysia sarta ngajadikeunana poé kamerdékaan.
1974 - Présidén Amérika Sarikat Richard Nixon mundur tina jabatanna.