Buka ménu utama

Citakan keur nampilkeun Citakan dina kaca

Cara maké:

  • {{ct|Ngaran citakan|parameter}} Contona : {{ct|Tarabas|Kongrés}} ngahasilkeun {{tarabas|Kongrés}}