Citilink mangrupa pausahaan penerbangan berbiayaa mirah nu puseur na di Jakarta. Citilink ogé mangrupa anak pausahaan ti maskapai penerbangan Garuda Indonesia.

Citilink
IATA
QG
ICAO
CTV
Callsign
SUPERGREEN
Ngadeg2001
PuseurBandara Internasional Juanda
Kota utama / puseur kaduaJakarta
Balikpapan
Ukuran armada5
Tujuan8
Parent companyGaruda Indonesia
Company sloganEnjoy Simplicity
Kantor pusatJakarta, Indonesia
KonciJoseph Saul (Presiden Direktur)
Loka: www.citlink.co.id

TujuanÉdit

Kota kota nu jad tujuan penerbangan Citilink nyaéta :

ArmadaÉdit

Armada citilink nyaéta :

Citilink Fleet
Pesawat Beroperasi Panumpang Catetan
Boeing 737-300 4 148
Boeing 737-400 1 170
Total 5

kungsi dioperasikeun (Januari 2005): [rujukan?]

External linksÉdit

ReferencesÉdit