Cocolék nyaéta parabot pikeun nyolékan, tungtungna gépéng supaya babari nyolékanana.[1]

RujukanÉdit

  1. Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 145. ISBN 9793631937.