Cokelat
 
Koordinat Warna
Triplét Hex #964B00
RGB (r, g, b) (150, 75, 0)
CMYK (c, m, y, k) N (0, 50, 100, 41)
HSV (h, s, v) (30°, 100%, 59%)
  N: Normalisasi ka [ 0–255 ] (robah jadi [0–100])

Coklat dina istilah umum mangrupa warna konéng kolot, oranyeu, atawa beureum nu dituturkeun ku nyacas nu rélatif kana cahya atawa obyék warna bodas.

Babaraha ambang jeung warna konéng tina kajinuhan leuwih rendah dingaranan coklat ngora.

Cét warna coklat bbisa dijieun ku cara nambahkeun warna hideung atawa warna lengkep tina beureum, jingga, atawa konéng minangka warna dina inténsitas rendah ti warna ka tilu.

Pita warna coklatÉdit


Varian warna CoklatÉdit

Coklat piasÉdit

Coklat pias
 
Koordinat Warna
Triplét Hex #987654
RGB (r, g, b) (152, 118, 84)
CMYK (c, m, y, k) N (0, 22, 45, 40)
HSV (h, s, v) (30°, 45%, 60%)
  N: Normalisasi ka [ 0–255 ] (robah jadi [0–100])

Pidangant ti katuhu mangrupa warna "Coklat pias".

Coklat kolotÉdit

Coklat kolot
 
Koordinat Warna
Triplét Hex #654321
RGB (r, g, b) (101, 67, 33)
CMYK (c, m, y, k) N (0, 22, 45, 80)
HSV (h, s, v) (30°, 67%, 40%)
  N: Normalisasi ka [ 0–255 ] (robah jadi [0–100])

Pidangan di katuhu mangrupa warna "Coklat kolot".

Tempo ogéÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Citakan:Warna-pondok