Buka ménu utama
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Indonesia.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

Berikut Ini Merupakan Presenter TelkomVision 2.

Eusi

PresenterÉdit

  • Desi Anwar
  • Prabu Siliwangi
  • Alfito Déannova Gintings

Pembawa AcaraÉdit

  • Budi Pamungkas
  • Bayu Syahputra

Presenter DialogÉdit

  • Pangeran Punce
  • Putri Andriani

PenyiarÉdit

  • Prabowo Subianto

MantanÉdit

PresenterÉdit

Pembawa AcaraÉdit

  • Boy Miliam
  • Rafi Ahmad
  • Olga Syahputra

Presenter DialogÉdit

  • Eko DJ (Ditutup 2017)