Dakota Mayi Johnson (gumelar 4 Oktober 1989; umur 31 taun)[1] mangrupa aktris Amérika sareng modél anu putri ti Melanie Griffith sareng Don Johnson. Saenggeus lulus SMA, anjeunna balik deui ka lakonan ku maén peran dina pilem The Social Network (2010), Beastly (2011), 21 Jump Street (2012), Need for Speed (2014) jeung Ben and Kate (2012–2013).

Dakota Johnson
Dakota Johson, 2018
GumelarDakota Mayi Johnson
4 Oktober 1989 (1989-10-04) (yuswa 31)
Austin, Texas, A.S.
PagawéanAktris, model
Taun aktip1999–ayeuna
KolotnaDon Johnson
Melanie Griffith
Kulawarga

RujukanÉdit

  1. "Dakota Johnson: Biography". TVGuide.com. Diakses tanggal September 2, 2013. 

Tumbu luarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan