Dalang nyaéta nu ngalalakonkeun carita wayang/ nu nyekel waditra bagian kahiji, biasana pangleutikna/ anu saenyana boga pokal ngalakukeun réka perdaya, tapi nyumput.[1]

SumberÉdit

  1. Rahayu Tamsyah, Budi. 1996. Kamus lengkap Sunda-Indonèsia, Indonèsia -Sunda, Sunda-Sunda :Bandung:CV Pustaka Setia