Buka ménu utama

Dampal suku atawa talapak suku nyaéta kulit suku bagéan panghandapna nu sok dipaké tuncak-tincak. Ieu bagéan dampal suku anu langsung antel kana sendal, sapatu atawa panincakan séjénna, atawa mun nyékér mah langsung antel kana lanté. Dina jelema mah dampal suku téh sacara anatomis disebut minangka aspek plantar.

Dampal suku
Soles2.jpg
Soles of a human male (left) and human female (right).
Rincian
Bagian dariSuku
Arterimedial plantar, lateral plantar
Sarafmedial plantar, lateral plantar
Pengenal
Latinplanta
TAA01.1.00.044
FMACitakan:FMA
Terminologi anatomi