Buka ménu utama
Suarez di musim 2015

Daniel Alejandro Suárez Garza (babar kaping 7 Januari 1992 di Monterrey, Nuevo León) mangrupa saurang pembalap mobil profesional ti Meksiko anu ayeuna balapan di ajang NASCAR. Anjeunna ngagabung sareng tim Joe Gibbs Racing. Anjeunna mangrupa jawara NASCAR Seri Xfinity musim 2016.

Kaca kaluarÉdit