Buka ménu utama

Dialék (tina basa Yunani διάλεκτος, "dialektos"), nyaéta varian-varian hiji basa nu sarua. Varian-varian ieu béda-béda, tapi rada-rada mirip hiji jeung sejéma, jadi teu pantes disebut béda basa.

Tempo ogeÉdit