Buka ménu utama

Domain undak luhur (basa Inggris: TLD) nyaéta salah sahiji domain anu aya di undak pangluhurna dina runtuyan Sistem Ngaran Domain (basa Inggris: DNS) Internét.[1]

SajarahÉdit

Domain undak luhur bisa diklasifikasikeun kana tilu bagian utama, klasifikasina téh nyaéta dumasar Nagara, Kategori, sarta Multiorganisasi.[2]

RujukanÉdit

  1. "Domain Name System Structure and Delegation". Network Working Group. Diakses tanggal 07/04/2015. 
  2. "Domain Requirements". Network Working Group. Diakses tanggal 07/04/2015.