Buka ménu utama

Dongeng Palukna (éjahan heubeul: Dongeng Paloekna) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya D.K. Ardiwinata & Memed, R.. Ieu buku munggaran medal taun 1922 dina wangun citak ku penerbit Weltevreden di Weltevreden.

Dongeng Palukna  
Panulis D.K. Ardiwinata & Memed, R.
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Nu medalkeun Weltevreden
Kaping dimedalkeun 1922


Nulis.jpg