Buka ménu utama

Dongeng Palukna (éjahan heubeul: Dongeng Paloekna) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya D.K. Ardiwinata & Memed, R.. Ieu buku munggaran medal taun 1922 dina wangun citak ku penerbit Weltevreden di Weltevreden.

Dongeng Palukna  
PanulisD.K. Ardiwinata & Memed, R.
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunWeltevreden
Kaping dimedalkeun1922


Nulis.jpg