Buka ménu utama
Drum

Drum mangrupa alat musik perkusi anu biasa diangge dina orkes. Saparangkat drum mangrupi bass drum, tilu tom-tom, hiji side-drum, sareng saparangkat cymbal.

Jenis drumÉdit