Buka ménu utama

Dunungan Midua Manah (éjahan heubeul: Doenoengan Midoea Manah) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya Margasoelaksana. Ieu buku munggaran medal taun 1932 dina wangun citak ku penerbit di Batavia.

Dunungan Midua Manah  
PanulisMargasoelaksana
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1932


Nulis.jpg