Buka ménu utama
Eiji Aonuma

Eiji Aonuma (青沼 英二 Aonuma Eiji?, gumelar taun 1963) nyaéta video game designer jeung video game direktur ti Japan.[1] Anjeunna gawé pikeun Nintendo, jeung geus nyieun sababaraha seri Game The Legend of Zelda.[1]

Awal KarirÉdit

Aonuma gabung jeug Nintendo sabada lulus ti Universita Tokyo taun 1988,

RujukanÉdit

  1. a b Sumber 1