Buka ménu utama
Eukariot
Klasifikasi ilmiah
Domain: Eukariot
Kingdoms
Animalia - Sato
Fungi
Plantae - Tangkal
Protista

RujukanÉdit

  • S. L. Baldauf (2003). The Deep Roots of Eukaryotes. Science 300: 1703-1706 [1]

Artikel ieu ngandung bahan-bahan ti Science Primer nu medal ti NCBI, nu, salaku publikasi pamaréntah AS, aya dina domain publik (1).


  Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantosanna diantos kanggo narjamahkeun.

[