Buka ménu utama

TelkomFlexi nyaéta salah sahiji produk telepon fixed wireless FWA anu dikaluarkeun ku PT Telekomunikasi Indonesia, Tbk. Produk ieu leuwih dipikawanoh minangka "Flexi".

Pranala luarÉdit