Buka ménu utama

For Akka nyaéta hiji band Jazz anu di damel pas bulan maret 2014,personilna aya 4 nyaéta Falaq Reza Atiya anu nyepeng Gitar, Rizki Agustian Anu nyepeng Gitar ka2,sareng ayub anu nyepeng Gitar ka 3