Buka ménu utama

Frank de Boer (gumelar 15 Méi 1970; umur 49 taun) mangrupa saurang urut pamaén bal kabangsaan Walanda. Anjeunna pernah gawé (maén) keur Ajax Amsterdam, FC Barcelona, Galatasaray, Rangers F.C., Al-Rayyan, jeung Al-Shamal. Di timnas, nyitak 13 gol ti 112 partéy.

Frank de Boer
Frank de Boer.jpg
Informasi pribados
Nami lengkep Franciscus de Boer
Lahir 15 Méi 1970
Tempat lahir Hoorn, Walanda
Posisi Bék
Informasi klub
Klub ayeuna Kaluar
Karir sénior*
Taun Tim Midang (Gol)
1988-1998
1998-2003
2003-2004
2004
2004-2005
2005-2006
Ajax
Barcelona
Galatasaray
Rangers
Al-Rayyan
Al-Shamal
328 (29)
143 (5)
15 (1)
15 (2)
16 (5)
1 (0)
Tim nasional
1990-2004 Walanda 112 (13)
Citakan:Infobox medal templates
  • Midang jeung gol di klub sénior ngan diétang ti liga doméstik jeung akurat per 10 Désémber 2006.

    ‡ Midang jeung gol di tim nasional akurat per 10 Désémber 2006

Frank de Boer kaluar ti méngbal dina April 2006. Anjeunna maén keur timnas Walanda di Piala Dunya 1994 jeung 1998.

Tumbu kaluarÉdit