Buka ménu utama

Dina matematik, fungsi béta teu lengkep dihartikeun dina bentuk integral,

mibanda a > 0 jeung b > 0.

SifatÉdit

 
 

(Loba sifat séjénna nu bisa dituliskeun di dieu).

Sumber séjénÉdit

  • M. Abramowitz and I. A. Stegun, eds. (1972) Handbook of Mathematical Functions with Formulas, Graphs, and Mathematical Tables. New York: Dover. (Tempo bab 6.6 jeung 26.5)
  • W.H. Press, B.P. Flannery, S.A. Teukolsky, W.T. Vetterling. (1988) Numerical Recipes in C. Cambridge, UK: Cambridge University Press. (Tempo bab 6.3)