Gagak Lumayung mangrupa sebutan lain pikeun Rajasangara atawa Kéan Santang, putra Sri Baduga Maharaja (Ratu Jayadéwata, salah saurang raja Sunda nu mashur, nu katelah Prabu Siliwangi).

Tempo ogéÉdit