Gambar:Bn-বাংলা.oga

Bn-বাংলা.oga(Koropak sora Vorbis ogg, lilana 0,8 d, 102 kbps)

Ieu berkas asalna ti Wikimedia Commons anu bisa jadi dipaké ku proyék séjén. Pedaran ti kaca pedaranana dipidangkeun di handap.


Ringkesna

Pedaran Self (Rahulghose) recorded, edited with audacity. Pronunciation of the word "Bangla".
Titimangsa 13:15:19(UTC)
Sumber Transferred from en.wikipedia to Commons by BartekChom.
Pangarang Rahulghose di Wikipédia bahasa Inggris

Lisénsi

Rahulghose, pemilik hak cipta dari karya ini, dengan ini menerbitkan berkas ini di bawah ketentuan berikut:
w:id:Creative Commons
atribusi
Berkas ini berlisensi di bawah lisensi Creative Commons Atribusi 3.0 Tanpa Adaptasi
Atribusi: Rahulghose
Anjeun bébas:
  • pikeun babagi – pikeun nyalin, nyebarkeun, sarta nyalabarkeun karyana
  • pikeun nyampurkeun – pikeun ngarobah karyana
Dumasar kana kaayaan di handap:
  • atribusi – Anjeun kudu ngatribusi karya ku cara nu geus ditangtukeun ku nu nyieun atawa nu méré lisénsi (tapi lain ku jalan nu sigana téh maksa pikeun Anjeun maké éta karya).

Log pengunggahan asli

The original description page was here. All following user names refer to en.wikipedia.

Upload date | User | Bytes | Dimensions | Comment

  • 2011-06-18 11:58:11 | Rahulghose | 9750 | 0×0 | Self recorded, edited with audacity. Pronunciation of the word "Bangla".

Jujutan berkas

Klik dina titimangsa pikeun nempo koropak nu aya dina mangsa éta.

TitimangsaMiniaturUkuranKontributorKamandang
kiwari26 Januari 2019 19.15
0,8 d (10 KB)Nardogfix container
3 Séptémber 2011 13.25
0,8 d (10 KB)BartekChom{{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} The tool and the bot are operated by User:Jan Luca and User:Magnus Manske. =={{int:filedesc}}== {{Information |description=Self

Ieu berkas dipaké ku 2 kaca di handap:

Pamakéan berkas sajagat

Wiki lianna anu maké ieu berkas:

Métadata