Buka ménu utama

Annapurna nyaéta salah sahiji gunung anu pangluhurna di dunya.[1] anu aya di pagunungan Himalaya. Ieu gunung miboga dalapan puncak, anu pangluhurna nyaéta Annapurna 1. Gunung Annapurna I ngawengku tilu gugusan gunung eight-thousanders, nu luhurna aya dina 8.000 mdpl.

Saleuwihna, aya ogé sababaraha puncak anu leuwih leutik:

RujukanÉdit