Buka ménu utama

Goda Rancana (éjahan heubeul: Goda Rantjana) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya M.A. Salmoen. Ieu buku munggaran medal taun 1939 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Batavia-C.

Goda Rancana  
PanulisM.A. Salmoen
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1939


Nulis.jpg