Buka ménu utama

Goldy Mahardika lahir kaping 00/00/1995, Goldy téh putra ka dua ti opat bersodara. Ayeuna Goldy sakola di SMA Mutiara Bunda Bandung kelas 11 Valiant. Céuk babaturanna mah Goldy téh saurang jalmi anu humoris jeung boga wibawa tinggi. Teu salah, lamun Goldy boga rerencangan nu loba.