Buka ménu utama

Gram (basa Yunani/Latin: grámma) nyaéta satuan tina massa. Simbol gram nyaéta g. 1 miligram (mg) = 0,001 gram 1 sentigram (sg) = 0,01 gram 1 desigram (dg) = 0,1 gram 1 dekagram (dag) = 10 gram 1 hektagram (hg) = 100 gram 1 kilogram (kg) = 1000 gram