Buka ménu utama
Wiktionary logo
Baca ogé pedaran Wikikamus ngeunaan kecap

Guba bisa ngarah ka:

  • GUBA (wancahan), wancahan tina "Good, Ugly, Bad and Awesome", cara mibanda balesan di grup
  • Guba, Azerbaijan (ogé diéjah Quba), ibu kota Rayon Quba
  • Guba Koricha, hiji woreda di Étiopia
  • Guba Lafto, hiji woreda di Étiopia
  • Guba (woreda), hiji woreda di Étiopia
  • Siklon tropis Guba, hiji siklon tropis di Australasia, 2007
  • Dávid Guba (gumelar 1991), pamaén bal Slovakia
  • Robert Guba Aisi, Duta Permanén Papua Nugini pikeun Pasarikatan Bangsa-Bangsa di New York
  • Yuri Guba (Basa Rusia: Юрий Васильевич Губа; gumelar 1984), pamaén bal Rusia
  • Kecap Basa Rusia (Губа) pikeun Teluk atanapi fjord kawas:
    • Belushya Guba, hiji padumukan di Arkhangelsk, Rusia
    • Kislaya Guba, hiji fjord di Samenanjung Kola deukeut Murmansk, Rusia
    • Knyazhaya Guba (Княжая Губа), éntitas padésaan di Distrik Kandalakshskiy di Oblast Murmansk, Rusia
    • Ura-Guba, hiji éntitas padésaan di Distrik Kolsky di Oblast Murmansk, Rusia
    • Sayda Guba, hiji éntitas padésaan di Munisipalitas Gadzhiyevo di Oblast Murmansk, Rusia
    • Tik-Guba, hiji éntitas padésaan di Munisipalitas Apatity di Oblast Murmansk, Rusia
    • Ura-Guba, hiji éntitas padésaan di Distrik Kolsky di Oblast Murmansk, Rusia
    • Vayda-Guba, hiji éntitas padésaan di Distrik Pechengsky di Oblast Murmansk, Rusia
  • Kecap pikeun lépra dina sababaraha basa kawas Basa Kroasia, kawas dina Jakub Štofik je guba
  • Hiji mantel prasajarah Hungaria dijieun ti kaén kasar nu ditalian