Buka ménu utama

Guguyon (éjahan heubeul: Goegoejon) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya M. Sastrawinata & Goenawan S. Ieu buku munggaran medal taun 1922 dina wangun citak ku penerbit di Weltevreden.

Guguyon  
PanulisM. Sastrawinata & Goenawan S
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1922


Nulis.jpg