Buka ménu utama

Guna-guna (éjahan heubeul: Goena-goena) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya Kijdsmeir Jr., C.. Ieu buku munggaran medal taun 1930 dina wangun citak ku penerbit di Leiden-Batavia.

Guna-guna  
PanulisKijdsmeir Jr., C.
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1930


Nulis.jpg