Gurita (disambiguasi)

Gurita (disambiguasi) bisa nujul kana sawatara hal di handap:

  • Gurita sato laut ti ordo Octopoda
  • Gurita sebutan pikeun korsét anu sok dipaké indung anu babar atawa ngaran sajenis pakéan jero orok.