Hépatitis atawa Radang Ati bisa dihartikeun minangka hiji prosés radangna nu larap di sél-sél ati. Sacara obyéktif, ayana hépatitis dibuktikeun ngaliwatan biopsi jaringan ati.

Sabab HépatitisÉdit

Sabab hépatitis teu saeutik