Buka ménu utama

Alihan ganda

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 16 Juni 2019 16.40. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Ieu kaca ngabéréndélkeun kaca-kaca alihan ka kaca alihan lianna. Unggal baris ngandung tutumbu ka alihan kahiji jeung kadua, ogé tujul alihan kadua anu biasana tujul kaca anu "bener", anu sakuduna dituju ku alihan kahiji. Ëntri nu dicorét geus diropéa.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #1.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Ewe (édit) →‎ Sanggama →‎ Jalangan

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).