Buka ménu utama

Ékspor kaca

Anjeun bisa ngékspor téks sarta jujutan éditan ti kaca tinangtu atawa ti sababaraha kaca nu ngagunduk na sababaraha XML; ieu salajengna tiasa diimpor ka wiki séjén nu ngajalankeun software MediaWiki, ditransformasikeun, atawa ukur disimpen pikeun kaperluan anjeun pribadi.