Buka ménu utama

Kaca nu dipikabutuh

Daftar laman yang tidak ada yang memiliki paling banyak tautan ke mereka, tidak termasuk laman pengalihan. Untuk daftar laman yang memiliki pengalihan ke mereka, lihat daftar pengalihan rusak.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 12 Juli 2019 02.45. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Pangrobahan ahir ti kaca ieu keur dipaéhkeun. Data anu aya di dieu ayeuna moal dimuat deui.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. ISO 639-2‏‎ (690 tumbu)
  2. ISO 639-1‏‎ (689 tumbu)
  3. ISO 639-3‏‎ (689 tumbu)
  4. Citakan:Basa wewengkon di Indonésia‏‎ (663 tumbu)
  5. Kabupatén Nias Kidul‏‎ (496 tumbu)
  6. Kabupatén Simalungun‏‎ (451 tumbu)
  7. Kabupatén Mandailing Natal‏‎ (431 tumbu)
  8. Kabupatén Deli Serdang‏‎ (418 tumbu)
  9. Kabupatén Padang Lawas Kalér‏‎ (400 tumbu)
  10. Obrolan citakan:SMK Swasta di Kabupatén Bogor‏‎ (340 tumbu)
  11. Kabupatén Padang Lawas‏‎ (316 tumbu)
  12. Kabupatén Kerinci‏‎ (308 tumbu)
  13. Pitulung:CS1 errors‏‎ (305 tumbu)
  14. Kabupatén Langkat‏‎ (303 tumbu)
  15. Kabupatén Karo‏‎ (290 tumbu)
  16. Kabupatén Tapanuli Kalér‏‎ (267 tumbu)
  17. Kabupatén Toba Samosir‏‎ (265 tumbu)
  18. Kabupatén Tapanuli Kidul‏‎ (263 tumbu)
  19. Kabupatén Serdang Bedagai‏‎ (259 tumbu)
  20. Usulan domain undak luhur‏‎ (259 tumbu)
  21. .bq‏‎ (258 tumbu)
  22. .bv‏‎ (258 tumbu)
  23. .cs‏‎ (258 tumbu)
  24. .dd‏‎ (258 tumbu)
  25. .um‏‎ (258 tumbu)
  26. .zr‏‎ (258 tumbu)
  27. .рф‏‎ (258 tumbu)
  28. .срб‏‎ (258 tumbu)
  29. Daptar domain undak luhur internét‏‎ (258 tumbu)
  30. Masr (ngaran domain)‏‎ (258 tumbu)
  31. المغرب.‏‎ (258 tumbu)
  32. اليمن.‏‎ (258 tumbu)
  33. سودان.‏‎ (258 tumbu)
  34. عمان.‏‎ (258 tumbu)
  35. مليسيا.‏‎ (258 tumbu)
  36. Obrolan citakan:CcTLD‏‎ (258 tumbu)
  37. Alt attribute‏‎ (257 tumbu)
  38. Kabupatén Merangin‏‎ (243 tumbu)
  39. Kabupatén Tapanuli Tengah‏‎ (239 tumbu)
  40. Kabupatén Asahan‏‎ (232 tumbu)
  41. Daptar nagara jeung wewengkon dumasar legana‏‎ (204 tumbu)
  42. Daptar nagara jeung wewengkon dumasar kapadetannana‏‎ (194 tumbu)
  43. Kabupatén Dairi‏‎ (187 tumbu)
  44. Kabupatén Nias‏‎ (183 tumbu)
  45. Wikipedia:Proyék sawargi‏‎ (180 tumbu)
  46. Kabupatén Bungo‏‎ (175 tumbu)
  47. Kabupatén Sarolangun‏‎ (172 tumbu)
  48. Kabupatén Muaro Jambi‏‎ (170 tumbu)
  49. Kabupatén Humbang Hasundutan‏‎ (167 tumbu)
  50. Kode pos‏‎ (164 tumbu)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).