Buka ménu utama

Kategori nu dipikabutuh

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 19 Agustus 2019 16.19. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Artikel nu gaduh déskripsi pondok‏‎ (18.120 → 20.560 anggota)
  2. Artikel astronomi Méi 2018‏‎ (5.314 kontributor)
  3. Artikel astronomi Januari 2019‏‎ (1.700 kontributor)
  4. Artikel tak bertuan sejak April 2017‏‎ (1.100 kontributor)
  5. Artikel astronomi Pébruari 2019‏‎ (722 kontributor)
  6. Basa wewengkon di indonésia‏‎ (662 kontributor)
  7. Articles containing non-English-language text‏‎ (598 kontributor)
  8. Kalurahan/désa di Kabupatén Nias Kidul‏‎ (461 kontributor)
  9. Kalurahan/désa di Kabupatén Simalungun‏‎ (413 kontributor)
  10. Kalurahan/désa di Kabupatén Mandailing Natal‏‎ (404 kontributor)
  11. Kalurahan/désa di Kabupatén Deli Serdang‏‎ (393 kontributor)
  12. Kalurahan/désa di Kabupatén Padang Lawas Kalér‏‎ (388 kontributor)
  13. Coordinates on Wikidata‏‎ (352 kontributor)
  14. Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Tengah‏‎ (311 kontributor)
  15. Kalurahan/désa di Kabupatén Padang Lawas‏‎ (304 kontributor)
  16. Kalurahan/désa di Kabupatén Tanggamus‏‎ (302 kontributor)
  17. Kacamatan di Acéh‏‎ (289 kontributor)
  18. Kalurahan/désa di Kabupatén Kerinci‏‎ (287 kontributor)
  19. Kalurahan/désa di Kabupatén Langkat‏‎ (277 kontributor)
  20. Kalurahan/désa di Kabupatén Karo‏‎ (269 kontributor)
  21. Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Wétan‏‎ (264 kontributor)
  22. Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Kidul‏‎ (259 kontributor)
  23. Kalurahan/désa di Kabupatén Tapanuli Kalér‏‎ (252 kontributor)
  24. Kalurahan/désa di Kabupatén Tapanuli Kidul‏‎ (248 kontributor)
  25. Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Kalér‏‎ (247 kontributor)
  26. Kalurahan/désa di Kabupatén Toba Samosir‏‎ (244 kontributor)
  27. Kalurahan/désa di Kabupatén Serdang Bedagai‏‎ (240 kontributor)
  28. Kacamatan di Lampung‏‎ (228 kontributor)
  29. Kalurahan/désa di Kabupatén Way Kanan‏‎ (227 kontributor)
  30. Kalurahan/désa di Kabupatén Merangin‏‎ (215 kontributor)
  31. Kalurahan/désa di Kabupatén Tapanuli Tengah‏‎ (215 kontributor)
  32. Kalurahan/désa di Kabupatén Asahan‏‎ (204 kontributor)
  33. Kalurahan/désa di Kabupatén Nias‏‎ (170 kontributor)
  34. Kalurahan/désa di Kabupatén Dairi‏‎ (169 kontributor)
  35. Kalurahan/désa di Kabupatén Sarolangun‏‎ (158 kontributor)
  36. Kalurahan/désa di Kabupatén Muaro Jambi‏‎ (155 kontributor)
  37. Kalurahan/désa di Kabupatén Humbang Hasundutan‏‎ (154 kontributor)
  38. Kalurahan/désa di Kabupatén Bungo‏‎ (153 kontributor)
  39. Kalurahan/désa di Kabupatén Batu Bara‏‎ (151 kontributor)
  40. Kalurahan/désa di Kota Medan‏‎ (151 kontributor)
  41. Kalurahan/désa di Kabupatén Tulang Bawang‏‎ (150 kontributor)
  42. Kalurahan/désa di Kabupatén Pesawaran‏‎ (144 kontributor)
  43. Kacamatan di Jambi‏‎ (141 kontributor)
  44. Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Kulon‏‎ (136 kontributor)
  45. Kalurahan/désa di Kabupatén Samosir‏‎ (134 kontributor)
  46. Pages with citations using unsupported parameters‏‎ (134 kontributor)
  47. Kalurahan/désa di Kabupatén Tanjung Jabung Barat‏‎ (133 kontributor)
  48. Articles containing explicitly cited English-language text‏‎ (132 kontributor)
  49. Kalurahan/désa di Kabupatén Pringsewu‏‎ (131 kontributor)
  50. Kalurahan/désa di Kota Bandar Lampung‏‎ (126 kontributor)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).