Kategori nu dipikabutuh

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 4 Juni 2020 19.08. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Di handap dipidangkeun nepi ka 1 hasil ti #1 nepi ka #50.

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).

  1. Artikel astronomi Méi 2018‏‎ (5.314 kontributor)
  2. Artikel astronomi Januari 2019‏‎ (1.700 kontributor)
  3. Artikel tak bertuan sejak April 2017‏‎ (1.039 kontributor)
  4. Kalurahan/désa di Kabupatén Aceh Utara‏‎ (852 kontributor)
  5. Kalurahan/désa di Kabupatén Pidie‏‎ (729 kontributor)
  6. Artikel astronomi Pébruari 2019‏‎ (721 kontributor)
  7. Artikel anu maké mikropormat 'spésiés'‏‎ (674 → 675 anggota)
  8. Basa wewengkon di indonésia‏‎ (662 kontributor)
  9. Articles containing non-English-language text‏‎ (634 kontributor)
  10. Kalurahan/désa di Kabupatén Bireuen‏‎ (609 kontributor)
  11. Kalurahan/désa di Kabupatén Aceh Besar‏‎ (604 kontributor)
  12. Artikel taxobox leungit taxonbar‏‎ (570 kontributor)
  13. Kalurahan/désa di Kabupatén Simalungun‏‎ (413 kontributor)
  14. Kalurahan/désa di Kabupatén Mandailing Natal‏‎ (404 kontributor)
  15. Kalurahan/désa di Kabupatén Deli Serdang‏‎ (393 kontributor)
  16. Kalurahan/désa di Kabupatén Padang Lawas Kalér‏‎ (388 kontributor)
  17. Kalurahan/désa di Kabupatén Aceh Tenggara‏‎ (384 kontributor)
  18. Kalurahan/désa di Kabupatén Aceh Barat‏‎ (322 kontributor)
  19. Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Tengah‏‎ (311 kontributor)
  20. Kalurahan/désa di Kabupatén Padang Lawas‏‎ (304 kontributor)
  21. Kalurahan/désa di Kabupatén Tanggamus‏‎ (302 kontributor)
  22. Kalurahan/désa di Kabupatén Aceh Tengah‏‎ (295 kontributor)
  23. Kacamatan di Acéh‏‎ (289 kontributor)
  24. Kalurahan/désa di Kabupatén Kerinci‏‎ (287 kontributor)
  25. Kalurahan/désa di Kabupatén Langkat‏‎ (277 kontributor)
  26. Kalurahan/désa di Kabupatén Karo‏‎ (269 kontributor)
  27. Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Wétan‏‎ (264 kontributor)
  28. Kalurahan/désa di Kabupatén Aceh Selatan‏‎ (260 kontributor)
  29. Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Kidul‏‎ (259 kontributor)
  30. Kalurahan/désa di Kabupatén Tapanuli Kalér‏‎ (252 kontributor)
  31. Kalurahan/désa di Kabupatén Tapanuli Kidul‏‎ (248 kontributor)
  32. Kalurahan/désa di Kabupatén Lampung Kalér‏‎ (247 kontributor)
  33. Kalurahan/désa di Kabupatén Toba Samosir‏‎ (244 kontributor)
  34. Kalurahan/désa di Kabupatén Serdang Bedagai‏‎ (240 kontributor)
  35. Kalurahan/désa di Kabupatén Bener Meriah‏‎ (232 kontributor)
  36. Kacamatan di Lampung‏‎ (228 kontributor)
  37. Kalurahan/désa di Kabupatén Way Kanan‏‎ (227 kontributor)
  38. Kalurahan/désa di Kabupatén Nagan Raya‏‎ (222 kontributor)
  39. Kalurahan/désa di Kabupatén Pidie Jaya‏‎ (222 kontributor)
  40. Kalurahan/désa di Kabupatén Merangin‏‎ (215 kontributor)
  41. Kalurahan/désa di Kabupatén Tapanuli Tengah‏‎ (215 kontributor)
  42. Kalurahan/désa di Kabupatén Aceh Tamiang‏‎ (213 kontributor)
  43. Poé ayeuna dina sajarah‏‎ (213 kontributor)
  44. Kalurahan/désa di Kabupatén Asahan‏‎ (204 kontributor)
  45. Kalurahan/désa di Kabupatén Aceh Jaya‏‎ (172 kontributor)
  46. Kalurahan/désa di Kabupatén Nias‏‎ (170 kontributor)
  47. Kalurahan/désa di Kabupatén Dairi‏‎ (169 kontributor)
  48. Kalurahan/désa di Kabupatén Sarolangun‏‎ (158 kontributor)
  49. Kalurahan/désa di Kabupatén Muaro Jambi‏‎ (155 kontributor)
  50. Kalurahan/désa di Kabupatén Humbang Hasundutan‏‎ (154 kontributor)

Témbongkeun (50 saméméhna | 50 salajengna) (20 | 50 | 100 | 250 | 500).