Buka ménu utama

Daptar berkas duplikat.

Ieu téh daptar berkas nu mana vérsi panganyarna tina éta berkas mangrupa duplikat tina vérsi panganyarna ti sawatara berkas lian. Ngan berkas lokal nu dianggap mah.

Data di handap mangrupa 'cache' anu panungtungan diropéa 19 April 2019 16.25. 'Cache' nyadiakeun paling loba 5.000 hasil.

Kaca ieu kosong.