Béda révisi "Citakan:Rarangkén (daptar)"

taya kamandang éditan
==Rupa-rupa Rarangkén==
Dina basa Sunda, aya opat rupa rarangkén.:
* Rarangkén hareup
* Rarangkén tengah
* Rarangkén tukang
* Rarangkén barung
 
===Rarangkén hareup===
'''Rarangkén hareup''' (en:''afix''}), nyaéta rarangkén anu ngantét dihareupeun kecap dasarna.
{|
*[[Rarangkén si-|si-]]
|}
===Rarangkén tengah===
'''Rarangkén tengah''' (en:''infix''), nyaéta rarangkén anu nyalusup ditengaheun kecap dasarna.
*[[Rarangkén -in-|-in-]]
*[[Rarangkén -ar-|-ar-]]
 
===Rarangkén tukang===
'''Rarangkén tukang''' (en:''suffix''), nyaéta rarangkén anu ngantét ditukangeun kecap dasarna.
*[[Rarangkén -an|-an]]
*[[Rarangkén -na|-na]]
 
===Rarangkén barung===
'''Rarangkén barung''' (en:''confix''), nyaéta leuwih ti hiji rarangkén anu dipakéna babarengan, anu upama dileungitkeun salah sahiji, éta kecap jadi euweuh hartina.
{|
912

éditan