Béda révisi "1579"

264 bita dipupus ,  12 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 222.124.83.114, diganti deui ka vérsi ahir ku AlleborgoBot
m (Malikkeun éditan 222.124.83.114, diganti deui ka vérsi ahir ku AlleborgoBot)
 
==Kajadian==
ada yang gugur akibat serangan banten di gunung polosari .ada makam sangyang dengdek di kdesa kadu hejo pulosari pandeglang.dia pahlawan pajajaran. mohon info nya..... dari robby keturunan prabu raga mulya ...maaf identitas di sembunyikan.teu acan waktu na......
 
== Nu babar ==
 
12.294

éditan