Low-pass filter: Béda antarrépisi

25 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Low-pass filter.jpg|350px|Réspon frékuénsi LPF]]
 
LPF idéal ngaliwatkeun sakabéh komponén sinyal asupan nu frékuénsi radinna di sahandapeun <math>\omega_c</math> tanpa distorsi; <math>\omega_c</math> disebut [[Cutoff frequency|frékuénsi pamotong]] ([[cutoff frequency]]). Sakabéh komponén sinyal saluhureun <math>\omega_c</math> ditolak.
 
==Réspon impuls tina LPF==
3.120

éditan