Antonim: Béda antarrépisi

17 bita dipupus ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: '''Antonim''' (asalna ti basa Yunani ''anti'' ("lawan") sarta ''onoma'' ("ngaran")nyaéta hiji istilah linguistik anu ngarujuk kana papasangan kecap anu lalawanan hartina (la...)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
== Tempo ogé ==
* [[sinonim]]
 
{{bahasa-stub}}
 
[[Kategori:Linguistik]]
3.120

éditan