Irwangatot

Geus aub 1 Méi 2006
148 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
 
m
nepangkeunNepangkeun abdi irwangatot mun di sunda mah kang iwan
abdi tiasa ditepangan di [[:id:Pengguna:Irwangatot|Pamaké Irwangatot]] atanapi nitip saur di [[:id:Bicara Pengguna:Irwangatot|Halaman nitip Saur]]
12.294

éditan