Béda révisi "Ucing"

84 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
+ kartun anatomi
(+ kartun anatomi)
-->
== Anatomi jeung morpologi==
[[Gambar:Scheme_cat_anatomy-su.svg|thumb|350px|Gambaran anatomi ucing sacara umum]]
Gumantung kana spésiésna, awak ucing beuratna 2,5 - 7 kg. Tapi, sababaraha spésiés budidaya, misalna ''[[Maine Coon]]'', bisa nepi ka 11,3 kg. Malah, mun parabna kaleuleuwihi mah beuratna bisa nepi ka 23. Sabalikna, aya ogé ucing pangleutikna nu kungsi kalaporkeun beuratna kurang ti 1,8 kg<ref>{{cite web |url=http://www.messybeast.com/dwarfcats.html |title=DWARF, MIDGET AND MINIATURE CATS |accessdate=2007-03-06}}</ref>.
 
11.771

éditan